入会についてMembership

会員カテゴリ / Membership Categories

Category Fee
年会費
Annual
入会費
Initial
維持会員

Sustaining Member
カテゴリー1
Category 1
大規模法人、業界団体
Large Corporations, Industry Associations
\125,000 \50,000
カテゴリー2
Category 2
小規模法人、プロフェッショナル(弁護士事務所、税理士事務所、会計士事務所など)、文化団体、学術団体、内外の政府関係機関
Small Companies, Professional Firms (Law, Tax Accounting, Accounting, etc.), Cultural Associations, Education Organizations, Government Organizations
\50,000 \30,000
個人会員

Individual Member
カテゴリー1
Category 1
日本国内外の一般個人(但し、満30歳以上の方)
Individuals (over 30 yrs)
\12,000 \20,000
カテゴリー2
Category 2
ジュニアー会員(大学生、並びに満30歳未満の方)
Junior member (University student or under 30 yrs)
\6,000 \10,000
名誉会員

Honourary Member
名誉総裁、名誉会長、名誉副会長、名誉会員、名誉顧問
Patron, President, Vice President, Member, Advisor
- -

申込方法 / Application Procedures

入会ご希望の方は日加協会事務局までご連絡下さい。 Please contact the Office to request application.

申込書のダウンロード / Application Form Download

下の申込書(PDF形式ファイル)をダウンロードしてください。

普通会員申込書PDFファイル
維持会員申込書PDFファイル

*このファイルを利用するには「Adobe Acrobat®Reader」がお使いのコンピューターにインストールされている必要があります。
「Adobe Acrobat®Reader」がインストールされていない方はこちらからインストールしてください。(無料)

ダウンロードした申込書をA4サイズの用紙で印刷し、必要事項を記入してください。

入会御希望の方でダウンロードのできない方は下記日加協会事務局まで御連絡下さい。入会申込書をこちらから送付いたします
Download the following Application Form (PDF)

Ordinary Member Application PDF File
Sustaining Member Application PDF File

* Requires "Adobe Acrobat®Reader" to be installed on your computer. For a free copy, please download from here.

Print out the downloaded form, and complete with the required information.

Please contact the Canada-Japan Society if you are unable to download the form.